permalink

0

Talk-Theater Rotterdam – 1ste editie 31 maart

poster in jpeg - kopieNieuw in Rotterdam! Zinderende combinatie van Theater en Talkshow,  o.l.v. Rotterdamse schrijfster Shantie Singh en Gespreksmaker Munish Ramlal –
1e editie over VRIJHEID op 31 maart in het Bibliotheektheater in Rotterdam.

1e editie talk-theater 31 maart

Talk-Theater is een concept waarbij de kracht van theater en een talkshow bij elkaar komen. De eerste editie op 31 maart gaat over VRIJHEID. Wat betekent vrijheid voor jou? Prangende kwesties komen aan bod: vrije partnerkeuze, vluchteling & vrijheid en vrij zijn in de publieke ruimte. Met een prachtige diverse line-up aan gasten: schrijfster Elfie Tromp, prijswinnende danseres Omani, jurist Sander Terphuis, wethouder Oetra Gopal, schrijfster Tahmina Akefi, gitarist Lonnie van Dijk, theatermaker Halime Yarba en urban choreograaf Lloyd Marengo en vele anderen.

Over Talk-Theater

Via een podiumprogramma komt een maatschappelijk thema tot leven door middel van voordrachten, solo-dansuitvoeringen, filmfragmenten en zang- of muziekoptredens. Je doorleeft het thema en voelt de emoties. Hierna gaan we in gesprek met inspirerende gasten. De dynamische presentatie is in handen van schrijfster Shantie en Gespreksmaker Munish.

Bibliotheektheater Rotterdam

31 maart, 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19.00 uur)
Hoogstraat 110, 3011 PV
Rotterdam, Nederland

Kaartjes kopen?

Toegang: leden €7,50 / niet-leden: €11,50

Kaarten zijn online te koop via deze link of aan de balie in de bibliotheek.

Koop snel je kaarten, want de verwachting is dat deze snel uitverkocht zullen raken. Kaarten kun je kopen via de website van het bibliotheektheater Rotterdam en op de dag zelf aan de balie.

Bekijk de promo!

www.talktheater.nl

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Required fields are marked *.


background