permalink

0

Optredens Writers Unlimited 2015

De optredens voor Writers UnliIMG_2787mited (Winternachten) waren geweldig.

Optreden 1: het houden van een voordracht over de zoektocht van een schrijfnomade in het programma Nieuw Talent in Huis, samen met vier bijzonder getalenteerde schrijfsters en interviewer Simone van Saarloos.

IMG_2778

Met optreden 2 heb ik ook mezelf verrast: een Bollywood fusion dansoptreden om het feest in de avond mee te openen. Dat terwijl ik al enige tijd niet meer heb getraind…(ik hou maar voor me hoe lang dat ‘enige tijd’ is). Voor een paar minuten waande ik me echt een ‘dansende verhalenverteller’ zoals Shakuntala in mijn boek Vervoering.

IMG_2791

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Required fields are marked *.


background