permalink

0

Kleurrijke Top 100

KleurrijkeSchrijfster Shantie Singh staat in De Kleurrijke Top 100 van 2015. Deze vermelding verdient ze volgens de redactie omdat ze  met haar werk en passie inspireert en impact heeft. De Kleurrijke Top 100 is een lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders als antwoord op de huidige toplijsten zoals de Quote500, de top 200 van de Volkskrant en de top 100 van OPZIJ.

De Kleurrijke Top 100

De lijst wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie die op zoek gaat naar kleurrijke en inspirerende talenten uit verschillende lagen en genres van de samenleving. De nummering in de lijst zegt niks over iemands relevantie of invloed. De nummer één wordt in goed overleg gekozen naar aanleiding van actualiteit.

Kleurrijke Top ShantieOver Shantie Singh

Shantie Singh (1982) studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, de stad waar ze tevens woont en als bestuurskundige werkt. Haar studie combineerde ze met dans, voornamelijk jazzdance en showballet, maar ook Bollywood en kathak (Indiaas klassieke dans). Shantie Singh schreef eerder voor o.a. Trouw, Joop.nl, de Volkskrant, Contrast Magazine, Wereldjournalisten en Armada. Haar debuutroman Vervoering verscheen in 2014 bij De Geus.

Bron: website uitgeverij De Geus

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Required fields are marked *.


background